Vakantiepark Klein Vaarwater

Parkvoorzieningen

  • Zes laadpalen
  • Gratis WiFi
  • Wasmachines en drogers
  • (Kinder)sanitair
  • Minder validen-sanitair

Voorzieningen op vakantiepark Klein Vaarwater

Naast onze faciliteiten hebben we veel voorzieningen getroffen om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Duurzaamheid hebben we hierbij hoog in het vaandel staan. Op de toiletgebouwen en steeds meer accommodaties liggen zonnepanelen. Daarnaast zijn zogeheten heatpipes, LED-verlichting en warmtepompen veel te vinden. Kortom: op een toekomstbestendige manier gebruikmaken van natuurlijke bronnen vinden wij erg belangrijk. 

Laadpalen

Laadpalen voor het centrumgebouw

Voor elektrische auto's hebben we op dit moment zes laadpalen bij de ingang van ons park. Je vindt deze op het parkeerterrein bij het Centrumgebouw, tegenover het minigolf-terrein. Deze laadpalen zijn beschikbaar voor gasten van ons vakantiepark.
Binnenkort zal er een uitbreiding met extra laadfaciliteiten plaatsvinden. We willen hiermee duurzame mobiliteit bevorderen. Ook onze eigen bedrijfswagens rijden elektrisch.

WiFi

Drone ingang park

Over ons gehele park kun je WiFi ontvangen. Wij hebben een gastennetwerk, maar voor de meeste accommodaties kun je gebruikmaken van het netwerk met de inloggegevens die bij de accommodaties horen. Zo hebben onze bungalows allemaal een eigen router. 
Als je een particuliere bungalow, caravan of chalet huurt, kun je over het gebruik van WiFi bij de verhuurder informatie opvragen.

Wasserette

Sanitairgebouw

Op het park hebben wij een wasserette met vier wasmachines en vier drogers. Onze wasserette bevindt zich in toiletgebouw 1. Om binnen te komen kun je een van de zwembadpasjes gebruiken. De machines werken allemaal met een digitaal betaalsysteem en er kan eenvoudig met een pinpas betaald worden.
Wasmachine: €7,-
Droger: €5,-
Wasmiddel is niet nodig en wordt automatisch aan de was toegevoegd. 

Toiletgebouwen

Toiletgebouw, sanitair

Op het park zijn vier sanitairvoorzieningen aanwezig. Bij al deze toiletgebouwen zijn AED's aanwezig. De voorzieningen zijn enkel en alleen toegankelijk met de hiervoor bestemde toegangspassen.

Bekijk hier de Virtuele Tour van toiletgebouw 1

Bekijk hier de Virtuele Tour van toiletgebouw 2

Bekijk hier de Virtuele Tour van toiletgebouw 3

Bekijk hier de Virtuele Tour van toiletgebouw 4