Vakantiepark Klein Vaarwater

Vakantiepark Klein Vaarwater

Het leukste vakantiepark op Ameland

Kom genieten van jouw vakantie aan de kust in Nederland op het mooiste Waddeneiland Ameland! Ons vakantiepark ligt net buiten het plaatsje Buren, op loopafstand van de kust. Verwen je zintuigen met zuivere zeelucht, weidse gezichten en het prachtige brede strand. De combinatie van faciliteiten op Klein Vaarwater en de unieke eilander omgeving maakt je verblijf op Ameland aangenaam. We bieden je tal van faciliteiten en voorzieningen die je van alle gemakken voorzien. Ontdek het en ontdek zo wat voor moois Ameland je allemaal te bieden heeft. 

✔️Voor de sportieveling: padelbanen, voetbalveld, binnenzwembad, minigolf, fitnessruimte, sportzaal. Én het is de uitvalsbasis om het strand, de duinen en het bos te ontdekken. 

✔️Voor kinderen: een voetbalveld, binnenzwembad, animatieprogramma, indoor speelkasteel, sportzaal, speeltuinen met tafeltennistafel, minigolf, fietsen door de duinen en schelpen zoeken op het strand. Met Kapitein Vaarwater en zijn vaarmaatjes beleven de kinderen de mooiste avonturen! 

✔️Voor de natuurliefhebber: omringd door natuur lopend of fietsend naar het strand, de duinen en het bos. Je voelt je vrij, hoort vogels fluiten, de wind waaien en de golven van de zee. Het park bevindt zich te midden van duinen, dus elke stap die je zet, zet je in de natuur. 

Het kindvriendelijke vakantiepark van Ameland!

Kinderen beleven op ons vakantiepark de mooiste avonturen. Tal van faciliteiten zorgen ervoor dat ze ervaringen, avonturen en vriendschappen beleven. Zo hebben we een voetbalveld, binnenzwembad, indoor speelkasteel, animatieprogramma, sportzaal, speeltuinen, minigolf en bowlingbaan waar ze zich kunnen uitleven. De combinatie met de unieke eilander omgeving zorgt daarnaast voor rust en ruimte. Fietsen door de duinen, zandkastelen bouwen en schelpen zoeken op het strand zijn niet te missen elementen. Bekijk ook onze Kidspagina.

    Écht Amelander bedrijf
    Omringd door eilander natuur
    Groot aanbod faciliteiten en in-house horeca
    Sport, recreatie en ontspanning
    Animatieprogramma met Kapitein Vaarwater

Van bungalowpark tot camping, van villa's tot chalets

Op ons park kun je kiezen uit een breed aanbod bungalows en caravans. Variatie in accommodaties is het ‘geheim’ van Klein Vaarwater. Je kunt kiezen uit ruime vrijstaande bungalows voor vier tot twaalf personen. Van luxe bungalows met sauna of inpandig zwembad tot woodlodges. Maar ook kamperen behoort tot de mogelijkheden! En niet te vergeten is er een strandpaviljoen waar je na een strandwandeling of fietstocht kunt nagenieten.

Over Klein Vaarwater

Klein Vaarwater, ooit een drassig gebied te midden van duinen. Inmiddels is diezelfde plek uitgegroeid tot prachtig vakantiepark dat ruimte biedt aan veel (vakantie)genieters. De een kent het van oudsher als camping, de ander als bungalowpark. Al meer dan 60 jaar is Klein Vaarwater een begrip op Ameland en ver daarbuiten. Het is niet voor niets dé uitvalsbasis op Ameland!