Algemene voorwaarden Vakantiepark Klein Vaarwater

Voorwaarden:
Vakantiepark Klein Vaarwater (KVW) hanteert de Recron standaardvoorwaarden; de Algemene Voorwaarden Vakantiepark Klein Vaarwater vormen een aanvulling op deze voorwaarden. In het geval van tegenstrijdigheden tussen de beide algemene voorwaarden is uitsluitend het bepaalde in de Recron standaardvoorwaarden van toepassing. Het is mogelijk om de Recron standaardvoorwaarden hieronder te downloaden en op te slaan.


Privacyverklaring

KVW respecteert de privacy van haar bezoekers en draagt er zorg voor dat de persoonsgegevens die u ons verschaft vertrouwelijk worden behandeld. Verwerking van persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) daaraan stelt.


Alleenreizende jongeren/jeugd en groepen

De minimale leeftijd van de hoofdboeker dient 21 jaar te zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0519 542 156. Jongeren en (studenten)verenigingen worden niet toegestaan.

 

Borgstelling
Met het oog op eventuele schade welke tijdens u verblijf door toedoen van u of uw reisgenoten ontstaat, dient u bij aankomst op het park een eenmalige machtiging te verstrekken.

Dit betekent dat u niet vooraf een contant bedrag aan borg hoeft te betalen. In plaats daarvan machtigt u ons om in geval van schade een bedrag van maximaal €350,- per accommodatie van uw rekening af te schrijven. Indien u de accommodatie en ons park na afloop van uw ver­blijf netjes en zonder schade verlaat, wordt de machtiging uiterlijk één (1) week na uw vertrek door ons vernietigd.
Download hier het formulier: Machtigingsformulier borgstelling Vakantiepark Klein Vaarwater


Voor een aantal accommodaties en tijdens evenementen kan het ook zijn dat wij  gelijk bij aankomst een borg aan onze gasten vragen. Dit hangt af van de periode en het reisgezelschap. Dit zou dan gaan om de volgende bedragen:
Schakelbungalow, Chalets                             maximaal € 350,00
Riant Bungalow, Vrijstaande Bungalow         maximaal € 350,00
Wellnessboerderij, Villa’s                               maximaal € 500,00

 

Prijzen
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan eventuele zet- of typefouten in onze prijslijst. Op alle prijzen in de prijslijst zijn wijzigingen voorbehouden.

 

Reservering wijzigen
Wanneer u de boeking wilt wijzigen is dat mogelijk tot 28 dagen voor aankomst. De boeking mag na wijziging niet goedkoper dan de oorspronkelijke boeking zijn. De nieuwe datum dient te vallen binnen hetzelfde boekjaar.

Voor het wijzigen van de boekingsperiode of objecttype (indien mogelijk) rekenen wij € 25,00 wijzigingskosten.

 

Indien uw geboekte verblijf geen doorgang kan vinden wegens een tekortkoming aan de kant van KVW die het gevolg is van omstandigheden die buiten haar invloedssfeer liggen – waaronder verstaan maar niet uitsluitend: sluiting op last van de overheid, ziekte of werkonderbrekingen bij leveranciers of KVW – of wegens omstandigheden die ten tijde van boeking niet bekend waren, dan zal de datum van uw verblijf worden gewijzigd. In  overleg met u zal er een andere datum worden gepland voor uw verblijf. Mochten wij niet binnen 14 dagen gezamenlijk een andere datum hebben gepland dan krijgt u de mogelijkheid om binnen een periode van 6 maanden een nieuwe boeking te plaatsen zonder aanvullende boekingskosten. 

 

Betalingen

Bij reserveringen langer dan 10 weken voor aankomst geldt: de eerste betalingstermijn is 25% van het totaalbedrag binnen 2 weken na reserveren te betalen, het restantbedrag (2e termijn)dient 4 weken voor aankomst te zijn betaald. 

Indien u 4 tot 10 weken voor aankomstdatum reserveert, dient het gehele bedrag binnen één week na reserveren te zijn voldaan. 

Bij reserveringen gemaakt 4 weken tot 3 dagen voor aankomst dient het gehele bedrag binnen 24 uur te worden voldaan.  

Boekt u binnen 3 dagen voor aankomst dan kunt u het bedrag overmaken of bij aankomst voldoen. Het tonen van een betalingsbewijs (indien overgemaakt) is dan noodzakelijk bij aankomst.

In het geval van niet- of niet tijdige betaling is het bepaalde in artikel 5 van de Recron standaardvoorwaarden van toepassing.

Van uw betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail.

 

Overmacht

KVW kan zich in ieder geval (maar niet uitsluitend) in de volgende omstandigheden op overmacht beroepen: ziekte, werkonderbrekingen bij leveranciers of KVW, maatregelen van overheidswege.

Indien u rechtens een beroep op ontbinding doet dan zal de daaruit voortkomende ongedaanmakingsverbintenis niet geldelijk zijn maar uit een vervangende prestatie bestaan. In dat geval zal in overleg met u een andere datum worden gepland voor uw verblijf. Mochten wij niet binnen 14 dagen gezamenlijk een andere datum hebben gepland dan krijgt u de mogelijkheid om binnen een periode van 6 maanden een nieuwe boeking te plaatsen zonder aanvullende boekingskosten. 

Actievoorwaarden

  • Genoemde prijzen zijn exclusief verplichte kosten* (eindschoonmaak), administratiekosten en eventuele voorkeurskosten, tenzij anders vermeld
  • Wijzigingen, prijzen en drukfouten onder voorbehoud
  • Kortingen zijn niet van toepassing op reeds gemaakte reserveringen
  • Aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, arrangementen, last-minutes en/of kortingen

 

Versie 2, april 2020