Reserveer direct je tafel
Wegens succes verlengd!

Bekijk onze scherpe zomerkorting!

Vakantiepark Ameland

Voor een onvergetelijke vakantie

Tijdens je vakantie wil je optimaal kunnen genieten. Eindelijk even weg uit de sleur van het dagelijks leven. Even geen werk en ook geen huishoudelijke beslommeringen en tijd voor jezelf. Om optimaal te ontspannen heb je niet veel meer nodig dan een leuk vakantiepark op Ameland met een goed verblijf. 
 

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je vakantie wilt vieren op een vakantiepark op Ameland. Prima keuze! Nog op zoek naar een verblijf op het eiland? Dit vakantiepark op Ameland in Buren is hét ideale verblijf voor jou en je gezelschap. Boek je bij ons? Dan boek je niet alleen voor een overnachting, het vakantiepark beschikt over veel top faciliteiten. Je hoeft het park niet te verlaten om je te kunnen vermaken. 

Vakantiepark Ameland: Diversiteit aan accommodaties

Vakantiepark Klein Vaarwater heeft diverse accommodaties ter beschikking. Boek een bungalow op ons park en je loopt vanuit je vakantiehuis zo het strand op. Ben je met een groter gezelschap? Kies voor één van onze ruime wellnessboerderijen inclusief een zwembad. Of reserveer een luxe villa, deze is beschikbaar vanaf 8 personen en bevat een sauna en een whirlpool. Dit vakantiepark op Ameland heeft bovendien voldoende mogelijkheden als je liever gaat kamperen. Bij ons kun je luxe kamperen in een lodge, maar we hebben ook mooie kampeerplaatsen vlak bij het strand voor als je een tent meeneemt. 

 

Faciliteiten op vakantiepark Ameland

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het eiland te ontdekken, maar je kunt ook optimaal genieten van de faciliteiten op ons vakantiepark. Begin de dag met een verfrissende duik in ons zwembad. Terwijl je baantjes trekt in het 25-meterbad vermaken de kinderen zich op de waterglijbaan. Voor de kleintjes is er een peuterbad waarin ze veilig kunnen spelen met de speeltoestellen. 
 

Vakantiepark Klein Vaarwater beschikt over een eigen restaurant. Je kunt hier heerlijk lunchen of dineren en uiteraard ben je ook van harte welkom voor een bakje koffie tussendoor.  Ben je toe aan een lekkere snack? Ga dan eens langs bij onze cafetaria naast het restaurant. 

Voor de sporters zijn er uiteraard ook voldoende voorzieningen te vinden op ons vakantiepark. Het park beschikt onder andere over een padelbaan, tennisbaan en een midgetgolfbaan. Ook hebben we een eigen fitness voor degene die graag fit willen worden of blijven. 

 

Boek jouw verblijf op Vakantiepark Klein Vaarwater

Wil je verblijven op een vakantiepark op Ameland? Boek direct jouw bungalow, villa of kampeerplaats via onze website. Geniet van al het moois dat Ameland je te bieden heeft. Ga met de sneldienst vanuit Holwerd en vaar binnen 20 minuten naar Ameland. 

We zien je graag op ons vakantiepark op Ameland! 

 

Kunnen wij je nog ergens mee helpen? Dan horen we het graag. Bij vragen of opmerkingen horen we graag van je. Of neem zelf contact met ons op. Via mail info@kleinvaarwater of 0519-542156. 

 

Ook interessant:

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland