Inloggen
Kom genieten op Ameland!
Menu
Reserveren
Faciliteiten overzicht

Gratis wifi

In de accommodaties die door Klein Vaarwater verhuurd worden is gratis wifi te ontvangen. Alle bungalows hebben een eigen router. 

 

In ons restaurant De Boeg en in ons strandpaviljoen 't Strandhuys kunt u ook gratis wifi ontvangen bij een consumptie. 

Als u een particuliere bungalow of caravans huurt, kunt bij de eigenaar over de mogelijkheden informeren. 


NIEUWSUPDATE MAART 2018

Internet op vakantie

Bereikbaarheid via het internet, het is inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Ook tijdens de vakantie is toegang tot informatie en applicaties via het web voor vrijwel iedereen een must. Op Klein Vaarwater spelen we vanaf het seizoen 2018 nog beter in op deze behoefte.

Glasvezel

Alle bungalows die door “Klein Vaarwater” worden verhuurd, beschikken al sinds 2015 over een eigen kabelmodem. Door het netwerk in de bungalow te selecteren en één maal de toegangscode in te geven op uw smartphone, computer of tablet krijgt u gratis toegang tot het internet. Om het nog gemakkelijker te maken, zullen langzamerhand ook de toegangscodes verdwijnen. Bijvoorbeeld in de Villa’s (Frijgang en Noorderweg) selecteert u het netwerk “Klein Vaarwater Guest” en gaat akkoord met de voorwaarden. Ook in ons centrumgebouw werkt het op deze manier.

Eind maart begint Kabel Noord met het uitbreiden van hun glasvezelnet. Dat betekent voor “Klein Vaarwater” dat alle bungalows zullen worden aangesloten op dit net zodat de internetverbinding hier toekomstbestendig wordt.

Gratis Wifi

Zoals gezegd is in onze algemeen toegankelijke voorzieningen (horeca, centrumgebouw) gratis wifi beschikbaar. U selecteert eenvoudig het netwerk “Klein Vaarwater Guest”, gaat akkoord met de voorwaarden en u bent verbonden. Deze gratis voorziening breiden we in het voorjaar uit met dekking op de camping. Let wel: het netwerk is alleen buiten beschikbaar als basisvoorziening. Het signaal reikt niet tot in de caravan.

Concept Mobile

Naast de algemeen toegankelijke wifi-voorziening is het vanaf mei 2018 ook mogelijk om een individuele internetvoorziening in uw chalet/ sta-caravan te installeren. Hiervoor dient u een modem met bijbehorende aansluitmaterialen aan te schaffen via onze receptie. Het modem + toebehoren worden geleverd door de firma Concept Mobile, zij verzorgen ook, in samenwerking met onze eigen technische dienst, de installatie van het nieuwe systeem.

De aanschaf van het modem kost u eenmalig €155,-. Met de aanschaf van een Concept Mobile modem verzekert u zich van stabiel internet in uw caravan en een gedegen service. 

Inruil Corinex modem

Heeft u nog een Corinex-modem in uw caravan? Dan kunt u dit inleveren bij onze receptie. U ontvangt hiervoor een inruilbedrag van €50,- Na ingebruikname van het Concept Mobile netwerk is het gebruik van een Corinex-modem niet meer mogelijk.

 

Meer informatie over Concept Mobile vindt u op hun website www.conceptmobile.nl

Heeft u vragen of suggesties dan horen wij uiteraard graag van u!

Openingstijden
Openingstijden
Tarieven 2020
Tarieven 2020
Voorjaarsvakantie
Voorjaarsvakantie
15% korting
Vacature horeca
Vacature horeca
Strandhotel
Strandhotel
Buren aan Zee