Kom genieten op Ameland!
Zoek en boek 2017 Zoek en boek 2018
Menu
Zoek en boek 2017 Zoek en boek 2018
Faciliteiten overzicht

Zwembad

Zwembad de Golfslag bevindt zich op Vakantiepark Klein Vaarwater in Buren op Ameland. Het is voor iedereen toegankelijk, dus niet alleen voor de gasten van het park. De prijs is € 4,85 per persoon voor alle leeftijden vanaf 4 jaar. Bij de huur van een accommodatie kunt u per persoon eenmaal per dag gratis gebruik maken van het zwembad. Staat u op een kampeerplaats van Klein Vaarwater, dan krijgt u een euro korting op de entreeprijs.

Het zwembad bestaat uit een recreatiebad van 25 meter en een peuterbad. Ook is er een waterglijbaan van 50 meter lang, deze komt uit in een aparte uitglijbak. In de zomerperiode kunt u bij goed weer gebruik maken van het buitenterras.

De entreekaarten zijn alleen verkrijgbaar bij zwembad de Golfslag.

Groepen of zwemverenigingen hebben de mogelijkheid om buiten de openingstijden het zwembad af te huren. Informatie is verkrijgbaar bij de receptie van Klein Vaarwater.

Klik hier voor alle openingstijden

 

Discozwemmen

Iedere maandag in de mei-, zomer- en herfstvakantie is er discozwemmen van 21.00 - 23.00 uur . Van oktober t/m maart is er iedere vrijdag discozwemmen van 18.30 - 21.00 uur.

Meer informatie
Meer informatie
tarieven 2017
Klein Vaarwater
Klein Vaarwater
app
Iedere dag ontbijt
Iedere dag ontbijt
€ 5,95 p.p.
Sport & Gezondheid
Sport & Gezondheid
Fitness
Ontdek Ameland!
Ontdek Ameland!
doen!