Inloggen
Kom genieten op Ameland!
Menu
Reserveren

Opgeruimd staat…

Geplaatst: 10-11-2016

Opgeruimd staat…

Onwennig, kunnen we op dit moment wellicht het beste zeggen. Daar waar jaren lang de glazen kap boven de entree en het markante Attent Super op vakantie-logo vaste herkenningspunt vormden bij de entree van “Klein Vaarwater”, rest nu een wat rommelige, kale vlakte… Velen hebben de afgelopen week voor de bouwhekken gestaan, soms verbaasd (“Wat gaat dat snel hè?”), soms weemoedig (“We hebben daar toch mooie tijden beleefd!”) maar toch vooral benieuwd naar wat er komen gaat.

De operatie kan binnen de kleine gemeenschap die Ameland is, best heel ingrijpend worden genoemd. Een vaste bezoekster van de supermarkt verzuchtte onlangs: “Komt dit wel weer goed?” Het antwoord op die vraag kan alleen maar zijn: “Het komt beter!” want het wordt absoluut een spectaculair gebouw dat zijn gelijke op het eiland niet kent. 

De sloop van het oude gedeelte van wat eens “De Boeg” was, nadert inmiddels zijn voltooiing, de drilboren en diamantzagen hebben hun tanden gezet in het restaurantgedeelte. Hier rollen straks de bowlingballen en zullen weer vele triomfkreten klinken bij een (on-)verwachte strike. Om maar even alvast een tipje van de sluier op te lichten.

Benieuwd naar de vorderingen? Volg dan onze berichtgeving op de website, Facebook en Twitter. Live met ons meekijken kan vanaf nu via de webcam!

Kijk mee via de webcam

 

« Verbouwing overzicht
Openingstijden
Openingstijden
Vacature horeca
Vacature horeca
Flessenpost
Flessenpost
Op de hoogte blijven?
Strandhotel
Strandhotel
Buren aan Zee
Lastminute
Lastminute
aanbiedingen