Inloggen
Kom genieten op Ameland!
Menu
Reserveren

Vakantiepark op de Waddeneilanden

De Waddeneilanden zijn een speciaal stukje Nederland. De Waddeneilanden zijn alleen via de boot te bereiken, waardoor u direct het echte vakantiegevoel te pakken heeft. De wind door de haren, het zonnetjes op uw gezicht en het zand tussen de tenen zorgen ervoor dat u zich gelijk thuis voelt op ons vakantiepark op de Waddeneilanden. Behalve de hoge mate van vakantie die u ervaart, is Ameland ook op culinair gebied van hoog niveau. Tal van knusse en gezellige restaurants serveren heerlijke gerechten. Ook bij ons vakantiepark op de Waddeneilanden kunt u de inwendige mens verzorgen. Vanuit ons Strandpaviljoen 't Strandhuys kijkt u uit over het strand en de zee. Dineren met een mooier uitzicht zijn wij nog niet tegengekomen!

Luxe vakantiepark op de Waddeneilanden met zwembad

Houdt u van een verkoelende duik tijdens uw vakantie, dan bent u op ons vakantiepark op de Waddeneilanden met zwembad aan het goede adres. Elke dag weer kunt u namelijk zelf kiezen uit de zee of het zwembad. Beiden geven hetzelfde resultaat, maar toch zo verschillend. Bij de huur van een vakantiehuis op Ameland mag u gratis gebruik maken van het zwembad. Kiest u voor de zee of het zwembad?

Boek nu uw vakantie bij ons luxe vakantiepark op de Waddeneilanden met zwembad!

Vakantie op Ameland

Tijdens uw verblijf op ons vakantiepark op de Waddeneilanden hoeft u zich niet te vervelen. Ons vakantiepark bevindt zich op het Waddeneiland Ameland en daar is van alles te doen.
Ameland staat bekend om zijn prachtige natuur en de serene rust. Veel mensen gaan op vakantie naar Ameland om even helemaal tot rust te komen en te genieten van een heerlijke wandeling door de duinen of een fietstocht over het eiland. Ook wanneer u van goed eten en drinken houdt bent u op Ameland aan het juiste adres. In de dorpjes Hollum en Nes zijn tal van goede restaurants te vinden met voor een ieder wat wils op de menukaart.

Wilt u ook helemaal tot rust komen op ons vakantiepark op de Waddeneilanden?
Boek dan snel uw favoriete accommodatie via onze website.

Vakantiepark Waddeneilanden

Vakantiepark waddeneilanden met zwembad

Informatie Corona Virus
Informatie Corona Virus
Openingstijden
Openingstijden
Nieuws
Nieuws
Vacatures
Vacatures
Tarieven 2020
Tarieven 2020