Kom genieten op Ameland!
Menu
Reserveren
Omgeving overzicht

Rondje Ameland

Niet zo maar een wandeltocht!

Met een groep rond het hele eiland lopen leek een aantal stamgasten van Steakhouse de Commandeur in Hollum wel wat. Het was 1997. Piet Ney was de aanstichter van dit sportieve evenement. Piet had dit rondje al meerdere keren volbracht, waarvan één keer alleen. De totaal afgelegde afstand is 49,3 km. 

De start

Er wordt gestart vanaf het parkeerterrein aan de Jan-Jacobsweg in Hollum. De starttijd is om 05:00 precies.

Het Rondje Ameland is beslist geen wedstrijd. Elke deelnemer bepaalt zijn/haar eigen tempo. Er is geen plaats voor hardlopers, de organisatie is daar niet op ingespeeld. Iedereen kan aan de tocht deelnemen, jong en oud. Dat betekent overigens niet dat u niet hoeft te trainen, het is beslist geen gemakkelijk te volbrengen prestatie. U behoort in een goede conditie zijn! We bevelen u aan een paar extra sokken mee te nemen en goed ingelopen schoenen te dragen. Tevens adviseren wij u om een mobiele telefoon bij u te dragen.

Inschrijven is nu mogelijk

De kosten bedragen € 27,50 per deelnemer. U krijgt daarvoor onderweg: (veranderingen voorbehouden!) koffie, thee, water, tomatensoep, twee broodjes kaas, droge worst, Amelander pof, appel, banaan, mars, druivensuiker, drop, een medaille en de fantastische tocht rondom het mooie Ameland.

 

Vanaf 1 januari 2018 kunt u zich weer inschrijven.
Klik hier voor het online inschrijfformulier.

Klein Vaarwater
Klein Vaarwater
wandeltocht 14 april 2018
Een eigen privé zwembad in uw woning?
Een eigen privé zwembad in uw woning?
bekijk!
Overdekt zwemplezier
Overdekt zwemplezier
Zwembad
Ontdek Ameland!
Ontdek Ameland!
doen!
Iedere dag ontbijt
Iedere dag ontbijt
€ 5,95 p.p.