Inloggen
Kom genieten op Ameland!
Menu
Reserveren

Informatie Corona Virus

Geplaatst: 16-03-2020

UPDATE 1 APRIL 2020

Het kabinet heeft gisteren besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. 

 

UPDATE 26 MAART 2020

Om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers te waarborgen en de regels van RIVM te volgen, moeten wij ook maatregelen treffen wat betreft de bezetting van ons Call Center.

Ons Call Center is tot nadere orde gesloten, maar wij blijven de gehele periode bereikbaar per mail en wij proberen u binnen 24 uur een antwoord te geven.

U kunt uw e-mail sturen naar info@kleinvaarwater.nl

 

UPDATE 24 MAART 2020

Gezien de uitdagende en uitzonderlijke omstandigheden betreffende het Corona virus willen wij u graag over het volgende informeren:

De maatregelen vanuit de overheid beperken ons in het aanbieden van faciliteiten en het bieden van service zoals u die van ons gewend bent. De faciliteiten, met uitzondering van de SPAR,  zijn vanaf maandag 16 maart tot en met maandag 6 april gesloten. 

Klein Vaarwater wil de veiligheid van de medewerkers, bewoners en natuurlijk onze gasten voorop stellen.

 

Heeft u een boeking met aankomst voor of op 6 april?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op wanneer u een boeking bij ons hebt met aankomst vóór of op 6 april. 

 

Heeft u een boeking met aankomst na 6 april?

Het park is niet dicht maar de faciliteiten op het park (zwembad, indoor speeltuin, fitness, bowlingbaan, midgetgolf en de horecagelegenheden) zijn ten minste t/m 28 april gesloten, met uitzondering van de Spar. Wilt u uw vakantie liever omboeken of annuleren? Dan gelden de volgende voorwaarden:

Omboeken: Normaal gesproken is omboeken mogelijk tot 28 dagen voor aankomst. In verband met het coronavirus gaan we hier coulant mee om en is dit mogelijk tot 14 dagen voor aankomst. De nieuwe datum dient te vallen in 2020. De boeking mag na wijziging niet goedkoper dan de oorspronkelijke boeking zijn. Is het verblijf in de nieuwe periode duurder? Dan betaalt u een meerprijs.

Annuleren: Gezien het reisadvies naar- en binnen Nederland niet negatief is, dienen wij ons bij annuleren te houden aan de algemene Recron Voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden. Heeft u een annuleringsverzekering bij ons afgesloten? Annuleren is dan kosteloos mits u hiervoor een geldige reden hebt. Klik hier voor meer info.

We volgen de ontwikkelingen omtrent het coronavirus op de voet. Mochten onze voorwaarden wijzigen dan brengen we u zo snel mogelijk op de hoogte.

We bedanken u voor uw begrip en medewerking.

« Nieuws overzicht
Informatie Corona Virus
Informatie Corona Virus
Openingstijden
Openingstijden
Nieuws
Nieuws
Vacatures
Vacatures
Tarieven 2020
Tarieven 2020