Kom genieten op Ameland!
Zoek en boek 2017 Zoek en boek 2018
Menu
Zoek en boek 2017 Zoek en boek 2018

Archery Tag

Geplaatst: 20-06-2016

Archery Tag is onze nieuwste activiteit op Klein vaarwater. Het is een leuke spannende activiteit voor verjaardagsfeesten, schoolreisjes, teamuitjes, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten of gewoon om te spelen met vrienden. Archery tag kun je het beste omschrijven als een combinatie van trefbal en paintball. In tegenstelling tot paintball levert Archery Tag geen blauwe plekken, maar wel de zelfde spelbeleving op! Archery Tag is een spel met echte bogen en speciale pijlen met daarop een zachte foampunt, ook draag je speciale gezichtsmaskers .

Archery Tag, kan zowel indoor als outdoor worden gespeeld. Over het speelveld worden verschillende objecten opgesteld en op 5 meter van de middenlijn worden de 5-spot targets neergezet. Een wedstrijd kan worden gewonnen door alle spots uit de 5-spot target te schieten of door alle spelers van de andere partij af te schieten. Doordat er per speler slechts enkele pijlen in het spel zijn worden de spelers gedwongen zich over het speelveld te bewegen om nieuwe munitie te vinden. Voordat we beginnen doen we eerst een paar schietoefeningen om het boogschieten onder de knie te krijgen.

We hebben iedere woensdag om 19.00 uur Archery tag op on recreatieprogramma staan. U kunt zich opgeven bij de zwembadbalie. Doe dit tijdig om teleurstelling te voorkomen. De kosten zijn dan € 5,- per persoon. Minimale leeftijd is 12 jaar. U kunt ook Archery Tag op een ander moment spelen met uw eigen groep. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij de sportbalie.

 

 

Kosten: € 8,- p.p.
Minimale leeftijd: 10 jaar
Minimum aantal deelnemers: 10
Maximum aantal deelnemers: 24 per 1,5 uur

 

« Nieuws overzicht
Vakantiepark direct naast
Vakantiepark direct naast
'Het Oerd'
Nieuwe Groepsactiviteit
Nieuwe Groepsactiviteit
Archery Tag
Ontdek Ameland!
Ontdek Ameland!
doen!
Sport & Gezondheid
Sport & Gezondheid
Fitness
Overdekt zwemplezier
Overdekt zwemplezier
Zwembad