Inloggen
Kom genieten op Ameland!
Menu
Reserveren

In het belang van de veiligheid en de gezondheid van onze medewerkers en in lijn met de geldende maatregelen zijn wij genoodzaakt om onze bereikbaarheid te beperken. 

 

Onze receptie is tot nader order gesloten, telefonisch zijn wij dan ook niet bereikbaar. Gezien de unieke en onverwachte situatie is het voor ons niet altijd mogelijk om op iedere vraag direct een passend antwoord te geven. Antwoorden op veel gestelde vragen vindt u op onze website.  

 

Heeft u een specifieke vraag bijvoorbeeld over uw boeking? Stuur dan een e-mail naar info@kleinvaarwater.nl
De mail wordt dagelijks gelezen en wij streven ernaar om u spoedig antwoord te geven. 

 

Maatregelen Vakantiepark “Klein Vaarwater”. 

 

In overeenstemming met de landelijk geldende regels en adviezen in het kader van de uitbraak van het coronavirus gelden op ons park de volgende maatregelen: 

 

 • Aan iedereen die van plan is om af te reizen naar “Klein Vaarwater” wordt gevraagd om het advies van de landelijke en plaatselijke overheid na te leven. Dit advies luidt: blijf zoveel mogelijk thuis, ga alleen op reis als dit strikt noodzakelijk is. 
 • Het boeken van een verblijf met een aankomstdatum tot en met 28 april 2020 is niet mogelijk. Bevestigde boekingen in deze periode blijven geldig. Lees hierover meer onder het kopje “Ik wil mijn boeking tussen 1 april en 1 juni wijzigen. Wat zijn de opties?”
 • Onze SPAR-supermarkt is geopend. De actuele openingstijden vindt u op onze website. Alle overige voorzieningen (horeca, zwembad, sport en recreatie) zijn gesloten. 
 • De vier toiletgebouwen op de camping zijn op last van de veiligheidsregio gesloten. 
 • We hebben extra instructies gegeven aan onze medewerkers betreffende de hygiëne. Ook zijn er in het kader van de hygiëne extra maatregelen genomen. 
 • Wij schudden geen handen en vermijden zoveel mogelijk lichamelijk contact. 
 • Wij nemen steeds een onderlinge afstand van 1,5 meter in acht. 
 • Ook onze medewerkers werken zo mogelijk thuis. Medewerkers met medische klachten komen niet op het werk. 

 

Als de situatie daar om vraagt, kan de overheid aanvullende maatregelen opleggen. Het plotselinge en unieke karakter van de corona-uitbraak brengt met zich mee dat de situatie sowieso veranderlijk is. Vakantiepark “Klein Vaarwater” volgt de ontwikkelingen op de voet en past de omstandigheden steeds aan waarbij de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en gasten steeds voorop staat. 

 

 

Ik wil mijn boeking met aankomst tussen nu en 1 juni a.s. wijzigen. Wat zijn de opties? 

 

 • U kunt uw boeking met aankomst in deze periode verplaatsen naar een andere periode. Let wel: dit kan alleen als uw verblijf plaatsvindt in 2020 en onder voorbehoud van beschikbaarheid. 
 • U kunt de (aan-)betaling die u hebt gedaan op uw boeking gebruiken om een voucher aan te schaffen. U kunt deze voucher inzetten als betaalmiddel voor een volgende boeking op “Klein Vaarwater” en/of Strandhotel “Buren aan Zee”. Ook in dit geval geldt de voucher alleen voor boekingen tot 31 december 2020. 
 • Wilt of kunt u uw boeking niet verplaatsen en is ook de voucher voor u geen optie? Dan kunt u de boeking conform onze algemene voorwaarden annuleren. Wij hanteren de annuleringsvoorwaarden volgens de RECRON-overeenkomst: 

 

 • Als u annuleert meer dan 3 maanden voor de aankomstdatum betaalt u 15% van het boekingsbedrag. 
 • Annuleert u 3 tot 2 maanden voor de aankomstdatum dan betaalt u 50% van het boekingsbedrag. 
 • Annuleert u 2 tot 1 maand(en) voor de aankomstdatum dan betaalt u 75% van het boekingsbedrag. 
 • Annuleren binnen 1 maand voor de aankomstdatum betekent dat u 90% van het boekingsbedrag betaalt. 
 • Als u annuleert op de dag van aankomst dan blijft het volledige boekingsbedrag verschuldigd. 

 

Deze annuleringsvoorwaarden gelden voor alle boekingen en maken aldus deel uit van de leveringsovereenkomst.

 

Kan ik “Klein Vaarwater” wel bezoeken? 

 

U kunt “Klein Vaarwater” bezoeken al gelden er wel, net als overal, beperkende maatregelen. Met uitzondering van onze SPAR-supermarkt zijn al onze faciliteiten gesloten tot en met 28 april. Dit geldt ook voor onze receptie. Lees meer hierover onder het kopje “Maatregelen Vakantiepark “Klein Vaarwater”. 

 

Ik woon niet in Nederland. Wat als de grenzen van mijn land worden gesloten? 

 

Iedere regering neemt momenteel verstrekkende maatregelen die tot doel hebben de verspreiding van het coronavirus in te dammen en de gevolgen van de uitbraak te beperken. “Klein Vaarwater” kan voor deze maatregelen en de gevolgen hiervan geen verantwoordelijkheid nemen. Ons park blijft open en toegankelijk al gelden natuurlijk wel de maatregelen en adviezen die door overheid en RIVM zijn uitgevaardigd. 

Kosteloos annuleren op grond van maatregelen die door de overheid (van welk land dan ook) zijn genomen is niet mogelijk. 

 

Ik heb een jaarplaats op “Klein Vaarwater”. Welke regels gelden er voor mij? 

 

Voor alle gasten en bezoekers van “Klein Vaarwater” gelden de adviezen en maatregelen die door zowel de landelijke als de lokale overheid zijn afgekondigd. Dit houdt in dat aan iedereen dringend wordt gevraagd om thuis te blijven en alleen te reizen als het echt niet anders kan. 

De eilandsituatie brengt specifiek met zich mee dat medische zorg zeer beperkt mogelijk is en dat de bereikbaarheid beperkt is. Rederij Wagenborg heeft m.b.t. haar veerdiensten een basisdienstregeling ingesteld. Kijk voor informatie hierover op www.wpd.nl

 

Ik heb een seizoen plaats geboekt op “Klein Vaarwater”. Welke regels gelden er voor mij? 


Voor alle gasten en bezoekers van “Klein Vaarwater” gelden de adviezen en maatregelen die door zowel de landelijke als de lokale overheid zijn afgekondigd. Dit houdt in dat aan iedereen dringend wordt gevraagd om thuis te blijven en alleen te reizen als het echt niet anders kan. 

De eilandsituatie brengt specifiek met zich mee dat medische zorg zeer beperkt mogelijk is en dat de bereikbaarheid beperkt is. Rederij Wagenborg heeft m.b.t. haar veerdiensten een basisdienstregeling ingesteld. Kijk voor informatie hierover op www.wpd.nl

 

Normaal gesproken is de aankomstdatum voor seizoenplaatshouders 1 april. In verband met alle beperkingen vragen wij u dringend om uw aankomst uit te stellen tot 1 mei 2020. De einddatum voor seizoenplaatshouders is normaal gesproken 1 oktober. Deze verschuift éénmalig naar 1 november 2020, zonder bijkomende kosten. 

 

Informatie Corona Virus
Informatie Corona Virus
Openingstijden
Openingstijden
Nieuws
Nieuws
Vacatures
Vacatures
Tarieven 2020
Tarieven 2020