Inloggen
Kom genieten op Ameland!
Menu
Reserveren

Camping op Ameland in 2020

Je loopt het strand op. Met de wind in de haren kijk je uit over de Noordzee. Boven de wind uit hoor je het gekrijs van de zeemeeuwen. Je ademt de zeelucht diep in en je weet: dit is misschien wel het mooiste plekje van Nederland. Hou het beeld dat je nu in je hoofd hebt goed vast. Want dat beeld kan maar zo werkelijkheid worden. Als je op vakantie gaat naar Ameland. Dit prachtige Waddeneiland is een oase aan rust en schoonheid. En dat maakt een verblijf op Camping Klein Vaarwater zo mooi. Want deze camping op Ameland geeft jou ook in 2020 het gevoel dat je er even heerlijk tussenuit bent. Er is ook nog eens heel veel te doen op de camping en op het eiland.

camping op Ameland in 2020

 

Wat te doen op Klein Vaarwater op Ameland in 2020?

Bij het uitzoeken van een camping worden er een heleboel dingen overwogen. Is er genoeg te doen? Ziet alles er verzorgd uit? En zijn er wel genoeg faciliteiten voor de kinderen? Al die punten kun je met JA beantwoorden op Camping Klein Vaarwater. Op de camping is onder andere een overdekt zwembad te vinden. Je kan dus ongeacht het weer altijd een heerlijke duik nemen. Ook is er een midgetgolfbaan aanwezig en kan er lekker getennist worden. En voor de kids is er een leuk animatieprogramma op het park. Na al het spelen is het natuurlijk heerlijk als je ergen lekker een hapje kan eten. Daarom is er op het park een restaurant en een strandpaviljoen met lunch en dinerkaart aanwezig. En voor de echte fanatiekelingen is er zelfs een fitnessruimte. Zo kun je zelfs op vakantie in vorm blijven!

Wat heeft Ameland nog meer te bieden?

Er is natuurlijk nog veel meer te doen op Ameland. Denk bijvoorbeeld aan verschillende watersporten, zoals windsurfen en kitesurfen. Of heerlijk wandelen door het landschap. Of bezoek een van de leuke dorpjes, en dompel jezelf onder in de geschiedenis van het eiland. En dat allemaal vanaf de camping op Ameland in 2020.

Boek nu jouw camping op Ameland in 2020

Dat klinkt aantrekkelijk he? Wacht daarom niet, en boek nu jouw camping op Ameland voor 2020, en laat jeverrassen door dit prachtige, veelzijdige Waddeneiland. Hopelijk tot ziens in 2020

Boek nu jouw camping op Ameland voor 2020

Openingstijden
Openingstijden
Tarieven 2020
Tarieven 2020
Flessenpost
Flessenpost
Op de hoogte blijven?
Lastminute
Lastminute
aanbiedingen
Webcam
Webcam
Strandhuys