Inloggen
Kom genieten op Ameland!
Menu
Reserveren

Vakantie op de camping op Ameland in 2020

Het lijkt nog zo ver weg, maar 2020 is dichterbij dan je denkt. Nog een paar maanden en we zitten in het volgend jaar. Het is dan ook niet zo gek dat je al nadenkt over het boeken van een camping op Ameland voor 2020. Om voor jou de keuze alvast wat makkelijker te maken, vertellen wij je waarom Cmping Klein Vaarwater dé camping Ameland 2020 is!

Veel te doen op de camping in Ameland 2020

Allereerst is er op Camping Klein Vaarwater ontzettend veel leuks te doen. De camping zelf staat boordevol leuke faciliteiten die er voor zorgen dat jouw verblijf op camping Klein Vaarwater gegarandeerd een succes wordt. En daarnaast is er buiten de camping ook nog ontzettend veel leuks te doen. 

Op Camping Klein Vaarwater

Camping Klein Vaarwater staat boordevol leuke faciliteiten. Zo is er het speelkasteel, de indoor speeltuin van de camping. Dit nieuwe speelkasteel maakt van camping Ameland 2020 een nóg leukere plek. Kinderen tot en met 12 kunnen zich helemaal uitleven op alle speeltoestellen. En voor de peuters tot en met 3 is er een apart speelgedeelte. Dus ook de allerjongsten kunnen hier heerlijk spelen. Naast het speelkasteel beschikt de camping ook over verschillende sport en recreatiemogelijkheden. Zo wordt er in de meeste vakanties een leuk animatieprogramma opgesteld. Ook is er een midgetgolf baan en kan er tennis worden gespeeld op de tennisbaan. Zo kun je dus een hele leuke, actieve vakantie beleven op de camping op Ameland in 2020.

Activiteiten buiten de camping

Ook buiten de camping is er heel veel te doen. Doordat het een eiland is, zijn er verschillende zee-activiteiten te doen. Zo kun je aan boottochten en excursies meedoen. Maar ook een heerlijke wandeling of fietstocht langs de kust is een echte aanrader. Ook is er heel veel te zie op het eiland. Leuke, gezellige dorpjes. Kleine winkeltjes. Musea. Eigenlijk heeft Ameland alles wat je op je vakantie wilt zien!

Camping Ameland 2020

Boek nu jouw camping Ameland 2020

Ben je nieuwsgierig geworden naar alles wat je op Camping Klein Vaarwater kan doen? Of heb je gewoon ontzettend veel zin om heerlijk uit te waaien aan het strand in 2020? Boek dan nu jouw vakantie. Kies uit bungalowsvilla'swellnessboerderijen en kampeerplaatsen, en kies voor de vakantie die bij jou past. 

Boek nu jouw camping Ameland 2020

Informatie Corona Virus
Informatie Corona Virus
Openingstijden
Openingstijden
Nieuws
Nieuws
Vacatures
Vacatures
Tarieven 2020
Tarieven 2020