Inloggen
Kom genieten op Ameland!
Menu
Reserveren

Leukste camping op Ameland

Naast het strand wat u vindt bij onze camping op Ameland, zijn er ook meerdere leuke activiteiten te doen op het park. Onder andere het overdekte zwembad met glijbaan voor de waterliefhebber, restaurant 'de Boeg' voor mensen die zin hebben in een heerlijk diner en diverse sport- en recreatie voorzieningen voor de actieve vakantieganger.

 

Veel te doen bij onze camping op Ameland

Behalve de voorzieningen op onze camping en het strand worden er ook regelmatig evenementen georganiseerd waar u gratis naartoe kunt. Daarnaast kunt u gezellige dorpjes bezichtigen met elk een eigen karakter en knusse winkeltjes, bezoek musea en duik in de geschiedenis van het Waddeneiland of ontdek culinair Ameland. Zien wij u bij onze camping op Ameland?

Doe mee aan de uitstapjes vanaf onze camping op Ameland!

Naast de prachtige omgeving kunt u op Ameland ook tal van bijzondere evenementen  bezoeken. Sta versteld hoe 10 paarden een reddingsboot met brute kracht over het strand trekken. Wandel mee in een van Nederlands mooiste wandeltochten. Bezoek het Lycurgus volleybaltoernooi óf neem een kijkje bij het MadnesFestival waar surfen skaten en muziek centraal staan! Vanuit onze camping op Ameland hoeft u zich nooit te vervelen!

Eén van de prachtige Waddeneilanden

Trots zijn wij, dat onze camping gelegen is op éen van de vijf prachtige waddeneilanden. Ten noorden van Nederland, gelegen in de Noordzee liggen de eilanden Texel, Terschelling, Vlieland, Schiermonnikoog en ons geliefde Ameland. Ameland staat bekend om haar prachtige natuur en boerderijen in historische dorpjes. Probeer eens het heerlijke roggebrood, de boerderijkazen, katvis en de eigen Amelandse mosterd. 

Ameland is te bereiken via de veerdienst die vaart van Holwerd naar Nes. 

Boeken 2019
Boeken 2019
Het is mogelijk uw accommodatie voor 2019 te reserveren!
Tussen Slik en Zand 2018
Tussen Slik en Zand 2018
Uniek verblijfsarrangement 19-21 oktober 2018
Openingstijden
Openingstijden
Openingstijden
Sport & Gezondheid
Sport & Gezondheid
Fitness
Boodschappenservice
Boodschappenservice
SPAR