Inloggen
Kom genieten op Ameland!
Menu
Reserveren

Maak kans op een verblijf in één van onze Wellnessboerderijen

Het is weer tijd voor een winactie! Heb jij de leukste, vrolijkste of grappigste #vaarwatermoment foto in jouw fotogalerij staan? Of ben jij die creatieveling die de meest originele foto maakt? Deel jouw foto met ons via Instagram of Facebook en maak kans op een weekend in één van onze Wellnessboerderijen.

Wat moet je doen?

  • Deel jouw Klein Vaarwater foto met ons via Instagram of Facebook onder vermelding van #vaarwatermoment. (Vergeet je niet je Instagram-pagina openbaar te zetten? Anders is de foto voor ons niet zichtbaar).
  • Volg onze Instagram- en Facebookpagina

 

De actievoorwaarden

Deze winactie wordt uitgeschreven door Vakantiepark Klein Vaarwater. Deze promotie wordt niet gesponsord of beheerd door Facebook én of Instagram. Op de winactie zijn onderstaande actievoorwaarden van toepassing.

  • Wat win je? Je wint een weekendverblij (vr-ma) in één van onze 8-persoons Wellnessboerderijen. Dit is inclusief reserveringskosten, schoonmaakkosten en bed – en badlinnen voor het gehele gezelschap. De prijs is enkel te verzilveren in de maanden januari, februari en maart 2020.
  • De prijs is niet inwisselbaar tegen contanten of andere goederen.
  • Op 5 januari 2020 sluit de actie en wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar wordt binnen 5 werkdagen na sluiten van de actie persoonlijk geïnformeerd via Facebook of Instagram.
  • Bij deelname ga je akkoord dat bij winst je naam en foto gebruikt kunnen worden en kunnen worden gedeeld via social media.
  • De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden door Klein Vaarwater slechts gebruikt voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.
Informatie Corona Virus
Informatie Corona Virus
Openingstijden
Openingstijden
Nieuws
Nieuws
Vacatures
Vacatures
Tarieven 2020
Tarieven 2020