Inloggen
Kom genieten op Ameland!
Menu
Reserveren

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Vakantiepark Klein Vaarwater


Voorwaarden:

Wij hanteren de Recron standaardvoorwaarden. Het is mogelijk om de voorwaarden hieronder te downloaden.

Privacyverklaring

Vakantiepark Klein Vaarwater respecteert de privacy van bezoekers van de website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Alleenreizende jongeren/jeugd en groepen
De minimale leeftijd van de hoofdboeker dient 21 jaar te zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0519 542 156. Alleenreizende jongeren en (studenten)verenigingen worden niet toegestaan.

Borgstelling
Met het oog op eventuele schade welke tijdens u verblijf door toedoen van u of uw reisgenoten ontstaat, dient u bij aankomst op het park een eenmalige machtiging te verstrekken.

Dit betekent dat u niet vooraf een contant bedrag aan borg hoeft te betalen. In plaats daarvan machtigt u ons om in geval van schade een bedrag van maximaal €350,- per accommodatie van uw rekening af te schrijven. Indien u de accommodatie en ons park na afloop van uw ver­blijf netjes en zonder schade verlaat, wordt de machtiging uiterlijk één (1) week na uw vertrek door ons vernietigd.
Download hier het formulier: Machtigingsformulier borgstelling Vakantiepark Klein Vaarwater


Voor een aantal accommodaties en tijdens evenementen kan het ook zijn dat wij  gelijk bij aankomst een borg aan onze gasten vragen. Dit hangt af van de periode en het reisgezelschap. Dit zou dan gaan om de volgende bedragen:
Schakelbungalow, Chalets                               
maximaal € 350,00
Riant Bungalow, Vrijstaande Bungalow             
maximaal € 350,00
Wellnessboerderij, Villa’s                               
maximaal € 500,00

Prijzen
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan eventuele zet- op typefouten in onze prijslijst. Op alle prijzen in de prijslijst zijn wijzigingen voorbehouden.

Reservering wijzigen
Wanneer u de boeking wil wijzigen is dat mogelijk tot 28 dagen voor aankomst. De boeking mag na wijziging niet goedkoper dan de oorspronkelijke boeking zijn.

Voor het wijzigen van de boekingsperiode of objecttype (indien mogelijk) rekenen wij
€ 25,00 wijzigingskosten.


 

Annuleringsfonds
Met extra zekerheid uw vakantie plannen kan door deel te nemen aan het annuleringsfonds. Hiermee kan men zich de normaal geldende kosten van een gedwongen annulering besparen. Vergoeding via het annuleringsfonds van Vakantiepark Klein Vaarwater geldt alleen indien één van de volgende redenen die op het moment van boeken onzeker zijn van toepassing is:

 • Plotselinge ziekte en/of ongevallen m.b.t. één van de meereizende gezinsleden.
 • Ernstige ziekte of sterfgeval in de niet meereizende familie (1e of 2e graad).
 • Onverwachte oproep voor militaire dienst, anders dan in geval van mobilisatie.
 • Onvrijwillige werkloosheid van de kostwinner.
 • Indien na een periode van werkloosheid een baan aangeboden wordt (min. 20 uur per week voor min. 6 maanden) en de werkgever niet akkoord gaat met geboekte vakantie.
 • Brand, stormschade of blikseminslag aan huis of inboedel, waardoor aanwezigheid gewenst is.
 • Onverwachte, noodgedwongen verhuizing of toekenning van een huurwoning (binnen 30 dagen voor de geplande aankomstdatum).
 • Het niet kunnen gebruiken van het voor de vakantie bedoelde vervoer- en/of kampeermiddel door diefstal, brand of onverwachte motor- of autoschade binnen drie weken voor de geplande aankomstdatum. 

Voorwaarden

 • Het bijboeken van het annuleringsfonds dient binnen 24 uur na reservering van uw vakantie gedaan te worden.
 • De annuleringsverzekering is geldig tot en met de dag van vertrek.
 • Te allen tijde vraagt Vakantiepark Klein Vaarwater om een bewijs van bovenstaande redenen tot annulering.
 • De kosten van deelname bedragen 4% over het totaal verschuldigde bedrag van de gehuurde objecten.
 • Bij annulering op basis van bovenstaande redenen, wordt 4% van het totaal verschuldigde bedrag en de reserveringskosten in rekening gebracht. De overige reissom wordt terugbetaald.

Betalingen
Bij reserveringen langer dan 10 weken voor aankomst geldt: de eerste betalingstermijn is 25% van het totaalbedrag binnen 2 weken na reserveren, het restantbedrag (2e termijn) 4 weken voor aankomst. Wanneer u niet op tijd betaalt ontvangt u na het verstrijken van de termijn een 1e herinnering met de melding dat de betaaltermijn binnen 8 dagen voldaan dient te worden. Na het verstrijken van deze termijn ontvangt u een 2e dringende herinnering welke u ook binnen 8 dagen dient te betalen. Indien u hieraan niet voldoet laten wij uw reservering vervallen.

Indien u 4 tot 10 weken voor aankomstdatum reserveert is de betalingstermijn (het volledige bedrag) binnen één week na reserveren. Wanneer u niet op tijd betaalt ontvangt u na het verstrijken van de termijn een dringende herinnering met de melding dat de betaaltermijn binnen 3 dagen voldaan dient te worden. Indien u hieraan niet voldoet laten wij uw reservering vervallen.

Bij reserveringen gemaakt 4 weken tot 3 dagen voor aankomst dient het gehele bedrag binnen 24 uur te worden voldaan.  Indien niet betaald na 24 uur laten wij uw reservering vervallen.

Boekt u binnen 3 dagen voor aankomst dan kunt u het bedrag overmaken of bij aankomst voldoen. Het tonen van een betalingsbewijs (indien overgemaakt) is dan noodzakelijk bij aankomst.

Van uw betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Tenzij anders vermeld, zijn de hieronder genoemde voorwaarden van toepassing op alle acties (aanbiedingen, last minutes en arrangementen) van Vakantiepark Klein Vaarwater:

Actievoorwaarden

 • Genoemde prijzen zijn exclusief verplichte kosten* (eindschoonmaak), administratiekosten en eventuele voorkeurskosten, tenzij anders vermeld
 • Wijzigingen, prijzen en drukfouten onder voorbehoud
 • Kortingen zijn niet van toepassing op reeds gemaakte reserveringen
 • Aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, arrangementen, last-minutes en/of kortingen
Openingstijden
Openingstijden
Tarieven 2020
Tarieven 2020
Flessenpost
Flessenpost
Op de hoogte blijven?
Lastminute
Lastminute
aanbiedingen
Webcam
Webcam
Strandhuys