Kom genieten op Ameland!
Menu
Zoek & Boek
Faciliteiten overzicht

Zwembad

Zwembad de Golfslag bevindt zich op Vakantiepark Klein Vaarwater in Buren op Ameland. Het is voor iedereen toegankelijk, dus niet alleen voor de gasten van het park. De prijs is € 4,85 per persoon voor alle leeftijden vanaf 4 jaar. Bij de huur van een accommodatie kunt u per persoon eenmaal per dag gratis gebruik maken van het zwembad. Staat u op een kampeerplaats van Klein Vaarwater, dan krijgt u een euro korting op de entreeprijs.

Het zwembad bestaat uit een recreatiebad van 25 meter en een peuterbad. Ook is er een waterglijbaan van 50 meter lang, deze komt uit in een aparte uitglijbak. In de zomerperiode kunt u bij goed weer gebruik maken van het buitenterras.

De entreekaarten zijn alleen verkrijgbaar bij zwembad de Golfslag.

Groepen of zwemverenigingen hebben de mogelijkheid om buiten de openingstijden het zwembad af te huren. Informatie is verkrijgbaar bij de receptie van Klein Vaarwater.

Klik hier voor alle openingstijden

 

Uw mening telt! 

Zoals u weet is Klein vaarwater in volle beweging. Omdat wij uw tevredenheid vooropstellen, zijn wij een onderzoek gestart over ons zwembad de Golfslag.

Graag doen wij dat in de vorm van een enquête, het invullen daarvan kost u ongeveer 5 minuten en kan via de volgende link.

 

Discozwemmen

Iedere maandag in de mei-, zomer- en herfstvakantie is er discozwemmen van 21.00 - 23.00 uur . Van oktober t/m maart is er iedere vrijdag discozwemmen van 18.30 - 21.00 uur.

Sport & Gezondheid
Sport & Gezondheid
Fitness
Een eigen privé zwembad in uw woning?
Een eigen privé zwembad in uw woning?
bekijk!
Klein Vaarwater
Klein Vaarwater
app
Ontdek Ameland!
Ontdek Ameland!
doen!
Vakantiepark direct naast
Vakantiepark direct naast
'Het Oerd'